Böcker

Alexa Österlindh

Trans-formation

"Resan till lyckan involverar att hitta styrkan att våga dyka ner i sitt inre och ta ansvar för vad man hittar där. Allt av det."

 

-Richard Rohr-

"Ett uppvaknande som transsexuell" var den första boken Alexa skrev.

Den första delen av boken handlar om Alexas resa genom livet, genom transsexualiteten, och modet att våga göra något som inte andra gjort. Den andra delen handlar om det andliga uppvaknandet som Alexa upplevde efter själva könskorrigeringen. Hen mötte en del av sig själv som verkligen ”ryckte av sockorna” i föreställningen om vad livet är och varför vi är här.

 

 

Boken är publicerad och finns hos intenetbokhandeln.

Den andra boken ”Bryt dig loss”, är en mer ”teknisk” bok som beskriver hur hjärnan är uppbyggd och hur den lär sig och mappar verkligheten. Alexa ger ett intressant perspektiv på hur egot fungerar och hur man kan genom olika tanke-tekniker bryta sig loss från gamla vanor och mentala monster som ”spelar” i huvudet. Alexa har även med en intervju av en alkoholist som har varit i beroendets träsk i över 30 år. Boken bygger på självbiografi och egna erfarenheter.

 

Boken är publicerad och finns hos intenetbokhandeln.

 

 

 

Se gärna Alexas YouTube-video där hen visar hur man kan tillverka en bok från skratch. Ett gediget hantverk !

Den tredje boken är en "smal" bok som heter ”Dagbok från rymden”. Den handlar om en utomjording som är på ett utforskade uppdrag genom tid och rum. De besöker en planet vars invånare konstigt nog verkar vara deras förfäder. Boken har en utopisk grund. Alexa fick inspiration från många källor att skriva boken, och en av dom är "The Zeitgeist Movement" .

Boken är skriven för att kunna ge ett "nytt" perspektiv på hur vi lever och hur vi skulle kunna ha det i framtiden.

 

Boken är publicerad och finns hos intenetbokhandeln

 

 

 

 

Alla tre böckerna finns som E-bok i EPUB-format och går att beställa av Alexa för 50kr styck.

alexa@trans-formation.se

Har Swish