Personlig & andlig utveckling

Alexa Österlindh

Trans-formation

"Resan till lyckan involverar att hitta styrkan att våga dyka ner i sitt inre och ta ansvar för vad man hittar där. Allt av det."

 

-Richard Rohr-

Personlig & Andlig utveckling

 

Enda sedan mitt uppvaknande 2008 har jag haft konstant passion och intresse för personlig utveckling och andlighet. Att fördjupa sig i den mänskliga upplevelsen och dyka ner i existentiella frågor, har varit i fokus sedan dess. Under årens lopp har jag gått i genom flera utmaningar som har utvecklat mig enormt. Det vill jag dela med mig till dig!

 

På min YouTubekanal delar jag med mig en hel del av mina erfarenheter och ”fallgropar” i den andliga eller uppvaknande resan. Där belyser och benar jag ut olika begrepp och upplevelser som handlar bland annat upp om egot, känslobearbetning, traumabearbetning, meditation, KBT, andligt uppvaknande, själens dunkla natt, (Dark night of the soul), integrationsprocessen, Vägen hem till kärlek, konkreta tips på hur man kan öka sin frekvens, depression, feminina och maskulina energier, hur det är att vara HBTQ-person och hur det var att komma ut som transexuell i Sverige.

 

 

Nedan visar jag några av mina favoriter